Design dine egne postkasseskilt

07 juli 2021 Maria Laugesen

Hvordan vil du fortelle folk fra gaten hvem som bor i huset? Med postkasseskilt selvfølgelig! Disse klistremerker festes direkte på postkassen og kan være alt fra husnummer, veinavn og familiens navn til figurer og dekorasjoner – og ofte en kombinasjon av flere av disse tingene.

Design personlige postkasseskilt

Med postkasseskilt kan du få en helt personlig og unik postkasse. Det er ikke bare flott å dekorere postkassen med stickers, men også veldig praktisk fordi gjester, posten osv. kan se fra gaten hvem som bor i huset, og hvilket husnummer det er.

Postkasseskilt vil vanligvis inkludere de helt grunnleggende informasjoner som husets nummer og familiens etternavn. Mange velger dog også å ha med fornavn på familiens medlemmer, og noen inkluderer også veinavnet. 

I tillegg til dette kan du designe og dekorere dine postkasseskilt som du vil. Noen foretrekker minimalistiske og elegante løsninger der navn og husnummer vises sammen med simple, vakre mønstre eller andre stilige designs. Det er perfekt for deg som ønsker et enkelt, flott og elegant uttrykk.

Men andre velger også mer kreative løsninger som for eksempel stikkfigurer og andre morsomme designs. Figurene kan representere hele familien og enten være små mennesker som ligner på hvert enkelt familiemedlem, eller andre varianter som superhelter, zombies eller noe helt annet.

Høy kvalitet og lang holdbarhet

Uansett om du foretrekker en elegant, morsom eller søt design til dine postkasseskilt, så kan du finne dem hos Sohu-Shop.no. De leverer nemlig et imponerende utvalg av postkasseskilt for alle behov, og her kan du helt sikkert finne noen personlige favoritter.

Deres stickers for postkassen er veldig enkle å feste, og så holder de lenge på postkassen. Samtidig sikrer den høye kvaliteten et flott uttrykk og gjennomført design slik at dine postkasseskilt ikke bare er praktiske og kreative, men også veldig flotte å ha på postkassen sin.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei