Levering av sand og stein for din byggeplass

26 juli 2021 Maria Laugesen

Grus, sand, singel og andre fyllmasser kan brukes for et utvalg av forskjellige ting innen bygge- og anleggsarbeid. Derfor kan det være en fordel å finne et knuseverk som kan levere disse tingene i de mengder og kvaliteter som du ønsker det. 

Fyllmasser til planering 

Fyllmasser kan være pukk, singel, sand, grus og mye annet. Og dette er blant annet helt opplagt til planering. Det kan for eksempel være i forbindelse med byggeri når det skal lages fundament, eller det kan være til anlegg av uteområder som hage, vei og annet. Dette kan både være for selskaper som bygger større prosjekter, men også for dine egne private prosjekter i hjemmet.

Men stein og grus kan også brukes for en rekke andre ting. For eksempel er grus med drenerende egenskaper opplagt til grusing av veien, eller du kan bruke masser til fylling i gropa. Slik er det brukbart for en rekke oppgaver innen byggeri og anlegg.

Levering fra profesjonelt knuseverk

Du kan med fordel få dine masser levert fra et knuseverk. Da kan du nemlig bestille presis den type og mengde som du trenger. Her produserer de blant annet de førnevnte fyllmasser, men også andre ting som for eksempel naturstein til muring eller storstein til oppbygging av terreng.

Ulstein har et knuseverk i Volda som leverer etter dine ønsker og behov. Deres moderne anlegg kan produsere og levere de fleste typer fyllmasser samt større stein. Her kan du få de fleste kvaliteter og kvantiteter, og de kan tilby en veldig høy kvalitet på både produkt og levering. Derfor kan de nesten også helt sikkert hjelpe deg med presis det prosjektet du har, uansett om det er snakk om større oppdrag eller privat byggeri.

Hvis du kontakter dem kan du helt sikkert få en prat om hvordan de best mulig kan hjelpe deg.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei