Mikal Solhaug: Rederi for eksklusive sjømatopplevelser

23 november 2023 Eivind Øi

editorial

Mikal Solhaug er ikke bare en kjent fisker, men også en entusiastisk forretningsmann. Han er grunnleggeren av rederiet Mikal Solhaug, som eier og driver den eksklusive fiskebåten Kildin Finnmark. Båten er ikke bare et transportmiddel, men en platform for unike sjømatopplevelser i den spektakulære norske naturen.

Opprinnelse og visjon

Mikal Solhaug har alltid hatt en sterk forbindelse til havet og den norske naturen. Etter å ha jobbet med sjømat i en årrekke, fant han en lidenskap for å dele den norske matkulturen og råvarene med andre. Han ønsket å tilby opplevelser som kombinerer gourmetmat, naturopplevelser og fisketurisme på en unik måte.

Med denne visjonen ble rederiet Mikal Solhaug etablert, og Kildin Finnmark ble inkorporert som rederiets stolthet og glansbilde.

Mikal Solhaug

Et bærekraftig fiskeeventyr

Mikal Solhaug og hans rederi har også en sterk forpliktelse til bærekraftig fiske og bevaring av sjømatbestanden. Kildin Finnmark følger strenge retningslinjer for å sikre at fiskeaktivitetene er i tråd med bærekraftige prinsipper. Dette betyr at fisken blir fanget på en ansvarlig måte, uten å utsette bestandene for unødig press.

Tanken bak denne bærekraftige tilnærmingen er å sikre at framtidige generasjoner også kan være i stand til å nyte de fantastiske sjømatopplevelsene som Norge har å by på. Mikal Solhaug har som mål å sette standarden for ansvarlig fisketurisme og å oppfordre andre til å følge i hans fotspor.

Lokalt fiskeri for framtiden

Mikal Solhaug og hans rederi, med den unike fiskebåten Kildin Finnmark, tilbyr mat- og drikkeentusiaster en unik mulighet til å oppleve det beste av norsk natur og sjømat. Med fokus på kvalitet, bærekraft og en kulinarisk reise av høyeste klasse, har Mikal Solhaug satt en ny standard innenfor fiske- og matopplevelser.

Enten det er fisking, matlaging eller naturopplevelser, er det å være ombord på Kildin Finnmark en uforglemmelig opplevelse for alle som elsker mat og drikke. Mikal Solhaug har skapt et konsept som både gir gjestene en eksklusiv opplevelse og samtidig fremmer bærekraftig turisme og vern av sjømatbestander, noe som er viktig for å bevare den norske matkulturen langt inn i fremtiden.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei