Sånn blir du en mester i rengjøring

01 august 2021 Johanne Larsen

Ok, det er jo ingen hemmelighet om at alle drømmer om å være den som alltid har det rent, både på arbeidsplassen og hjemme. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke for å bli en av de som har styr på rengjøringen og som alltid har det rent og pent. Det er kanskje ikke så vanskelig som du tenker. 

Få en god rutine

Det handler faktisk mye om å få en god rutine. Mange prokrastinerer og utsetter alt som har med vasking og ryddig å gjøre, og gjør dermed seg selv en stor bjørnetjeneste. Det er nemlig sånn med rengjøring at det er noe man må gjøre jevnlig – altså jevnt og trutt – for at det faktisk skal holde seg rent. Mange tar skippertak, og så blir de overrasket over at det er like skittent igjen uken etter. 

Det er nemlig en oppgave som må gjøre løpende og som handler om vedlikehold snarere enn om skippertak – for det holder seg ikke rent så lenge man bruker hjemmet og arbeidsplassen normalt. Det kommer også hele tiden støv som må holdes nede. Hvis du hater å støvsuge, så kan det faktisk være lurt å skaffe seg en ny støvsuger som gjør terskelen litt lavere for å komme i gang. Det kan være en trådløs støvsuger eller kanskje til og med en robotstøvsuger som støvsuger når du ikke er hjemme, eller når folk ikke er på jobb. 

Det finnes dog også noen andre triks man kan ty til. 

Bruk riktige rengjøringsartikler og hjelpemidler 

I tillegg til nesten magiske hjelpemidler som støvsugere som gjør det lettere å støvsuge, så har det også utrolig mye å si hvilke rengjøringsmidler man bruker. På Nowas.no kan du finne et stort utvalg av både rengjøringsartikler og hjelpemidler som hjelper deg med å holde det pent og rent. 

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei