Trenger du en låsesmed i nærheten?

26 april 2022 Johanne Larsen

editorial

Det kan jo plutselig skje – en dag står man der, utenfor sin egen inngangsdør, og innser i lett panikk at man har lagt nøklene inne, eller kanskje forlagt dem et helt annet sted. Da er det viktig å ikke gå i full krisemodus, men bruke de verktøyene man har for hånden – men hva gjør man egentlig? Det skal vi se nærmere på nå.

Har du glemt nøklene? 

Hvis du skulle være så uheldig å ha forlagt nøklene dine et dumt sted, så er det heldigvis ting man kan gjøre. Når man står der, selv om det er midt på natten – og kanskje til og med helt, så er det faktisk hjelp å hente. Noen står nemlig alltid parat til å hjelpe – og det er nemlig en låsesmed. En låsesmed kan hjelpe deg med å komme inn når du har låst deg ute. Mange av oss har smekklås, det vil si at man jo i prinsippet ikke trenger selve nøkkelen for å komme ut, men bare kan ‘smekke’ døren enkelt og greit når man går.

Det som er ‘problemet’ med dette, er jo at det er fryktelig lett å glemme nøklene. Derfor er det viktig at man lager huskeregler så man er helt sikker på at man får med seg nøklene. Når uhellet er ute, er det likevel greit å ha en låsesmed i nærheten.

låsesmed Bærum

Finn låsesmed i nærheten 

Det er jo heldigvis også sånn, at hvis man absolutt skulle være så uheldig å låse seg ute, så er det en låsesmed i nærheten. Det finnes låsesmed i Bærum, Oslo og alle andre steder i landet, så man enkelt kan få hjelp når man trenger det.

Det kan være en god ide å kartlegge den nærmeste låsesmeden, så man ikke går i panikk, men vet akkurat hva man skal gjøre hvis det skjer at man er så uheldig å låse seg ute en dag. 

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei