Trenger du en ny hengevekt?

25 november 2020 admin

Trenger du en ny hengevekt?

De som ikke jobber på gård eller har ansvar for dyr har kanskje ikke den samme opplevelsen av viktighet når det kommer til en hengevekt, men alle vi som gjør, vet hvor viktig det er å ha noe som fungere til det vi skal bruke det til. Enten det er grønnsaker, mat til dyra på gården eller noe helt annet er det et verktøy som gjør jobben mer gøy. Vi fant vår på vektekspert.no fordi de hadde så mange forskjellige valg og muligheter. 

Presisjon er omsorg

Det å jobbe med dyr krever omsorg og omtanke på en måte som kan bare oppdager i prosessen når man gjør det. Alle dyrene har ulike behov og det å kunne skreddersy det de får å spise er en viktig del av den jobben man gjør som den som tar seg av dem.

Det er stor omsorg i presisjon og det er ikke noe man burde undervurdere når man har med helse og velvære hos dyra sine å gjøre- Det å ha en hengevekt lett tilgjengelig gjør det mye lettere å måle opp både høy og tørrfôr eller forskjellige blandinger.

Kan brukes til alt

Man kjøper ofte en hengevekt til et bestemt formål, men så snart man begynner å bruke den finner man ut av at man kan bruke dem til nesten absolutt hva som helst. Vi har gått ut i fjøset og veid bagasjen vår når vi skulle på ferie. Veid hundevalpene våre for å sikre at de vokste som de skulle før de ble sendt videre til familiene de skal bo hos og masse andre ting. Vi har dyr og bruker den til å veie maten deres, men selger i tillegg grønnsaker som vi produserer og bruker den når vi gjør klar porsjoner vi kjører ut til kundene våre og det har vært en stor hjelp å ha tilgjengelig.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei