Bli en mestervasker

05 desember 2022 Johanne Larsen

editorial

Vil du bli mester i å vaske? Her skal vi se på noen tips som kan gjøre det litt enklere å komme i gang, uansett om det er på arbeidsplassen eller hjemme. 

Hater du å vaske?

Det å skulle vaske eller gjøre rent er ikke nødvendigvis noe man ser frem til. Noen liker faktisk at det kan være et litt meditativt aspekt i å gjøre rent, og det er en fysisk handling man kan utføre, der man kan høre på podcast eller radio, eller kanskje til og med musikk, og ikke tenke på så mye annet. Det kan være det rett og slett er noe du kan lære deg å nyte, men det fordrer også at det ikke er for mye og for overveldende ting som skal utføres. Det skjer som regel hvis man blir nødt til å ta skippertak med rengjøringen. Hvis man ikke har en god rutine, så blir det fort gjort sånn at det hoper seg opp før man kommer i gang. Derfor er det lurt å sette det i et godt system. 

rengjøringsvogn

Finn riktige hjelpemidler

Det er viktig at man sørger for å finne gode hjelpemidler som gjør det enklere å holde det rent. Kanskje trenger du bare den helt riktige sammensetningen av effektive vaskemidler for å få det resultatet du ønsker? Det er jo ganske demotiverende å skulle vaske den samme flekken hele tiden uten å få noen resultater, og til slutt aksepterer man kanskje bare at den er der. Det er dog ikke nødvendig hvis bare man bruker de riktige rengjøringsmidlene og sørger for å gjøre rent ofte nok. 

Ting som rengjøringsvogn er kanskje mest aktuelt hvis man har et stort areal som skal vaskes. Det kan for eksempel være på et kontor, en arbeidsplass eller en institusjon. Der er det som regel mye som skal dekkes over, og det er lurt å kunne ha med seg alt man trenger uten for mye fysisk belastning på veien. Det gjør det mye enklere for rengjøringspersonale som skal vaske. 

Flere nyheter

11 september 2020

Fjell blir til grusvei