Sånn finner du den beste sengen for deg

31 mai 2021 Johanne Larsen

Er du på sengejakt? Da kan du få hjelp her til å finne den beste sengen for deg. Det trenger nemlig ikke å være så komplisert som du kanskje tror, men her får du en innføring i hvordan du skal velge. 

Hva skal jeg se etter?

Hvis du er på jakt etter ny seng vil du fort oppdage at man som regel kan velge mellom forskjellige grader av fasthet på sengen. Det handler mye om hvor mye støtte du får av sengen, og ikke så mye om du liker en myk eller hard seng. Faktisk så er det mange som tror de skal ha mye mykere seng enn det de egentlig trenger, og da får man fort en seng som ikke passer til ens egentlige behov.

Det er nemlig sånn at kroppen trenger god støtte om natten, vi tilbringer jo faktisk ganske mange timer i sengen når man tenker seg om, og derfor er det også svært viktig å sørge for at man får den støtten man trenger. Derfor skal mange faktisk ha en mye hardere seng enn de tror. 

Når man har en seng med riktig fasthet, så kan man også forebygge og i noen tilfeller også avhjelpe ryggplager. Hvis du man sliter med å finne en god sovestilling og våkner flere ganger om natten på grunn av dette, så kan sengen også være den skyldige. Derfor skal man sikre seg at man velger riktig, og her kan man med fordel også fokusere på å finne en seng av høy kvalitet, så man får en seng som støtter godt over lang tid. 

Hvis man vil ha mye seng for pengene, kan det i mange tilfeller lønne seg å finne seng tilbud, så man kan spare litt på et godt kjøp. Finn ut av hvilken fasthet du trenger og hvilke egenskaper sengen skal ha. 

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei