Vil du bytte regnskapsbyrå?

03 desember 2020 admin

Vil du bytte regnskapsbyrå?

Det kan være mange grunner til at man ønsker å bytte regnskapsbyrå og selv om det kan virke omfattende kan det være akkurat det som gjør du føler den friheten og tryggheten som du skal kunne føle når du jobber sammen med noen om regnskapet ditt. Hvis du jobber sammen med noen om regnskapet ditt eller deres skal det jo nettopp være for å oppnå større frihet og mer trygghet rundt regnskapet og ikke det motsatte.

For akkurat som med alle andre forhold og ikke minst arbeidsforhold spiller kjemi en stor rolle når det kommer til hvor komfortabelt og trygg man føler seg. 

Du skylder ingen å bli

Selv om du har jobbet med noen en stund og har syntes at det går greit, men at ting kanskje ikke at det er helt sånn som du kunne ønske deg. Kanskje er de vanskelige å få tak i, kanskje er det ikke særlig gode svar de gir, kanskje føler du deg ikke trygg på at de vet godt nok hva de driver med? Da ville jeg uten tvil byttet regnskapsbyrå. Du skylder dem ikke å bli selv om det kan. fles ubehagelig å avslutte et arbeidsforhold. Ikke bli på grunn av det.

Vi byttet akkurat

For oss handlet det om å overholde deadlines. Vårt regnskapsbyrå respekterte ikke de avtalene vi hadde, så vi har akkurat byttet til Økonomi Assistanse som sier å være gode på nettopp det. Det føltes litt ekkelt å skulle bytte, men jeg føler meg mye mer tilfreds og rolig nå enn jeg gjorde med de vi jobbet sammen med før. Det føles bare bra å kunne stole på at det som blir gjort er i forhold til de retningslinjene som vi har satt sammen og at jeg ikke skal være usikker på hva som blir levert når, når vi har så mange ting å ta hensyn til selv.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei