Kjøp din første mandolin hos Danmusikk

16 mars 2021 admin

Når man skal velge sitt aller første instrument er det mange forskjellige faktorer som spiller inn i det valget man ender opp med å ta til slutt. For mange handler det blant annet om at man alltid har sett for seg å spille et instrument, mens for andre er det en mer spontan kjærlighet som utvikler seg for et bestemt instrument.

Uansett om man har vært forelsket i et instrument siden man var liten eller man akkurat har blitt forelsket i det kan man finne masse fine muligheter på Danmusikk. Det var blant annet der jeg kjøpte mine første mandolin for ikke så veldig lenge siden. 

Jeg er ikke en som har vært forelsket i mandolinene siden jeg var liten, men har prøvd mange forskjellige instrumenter siden jeg var liten og aldri helt funnet ut av hva som liksom skulle være mitt instrument. Det å velge en mandolin handlet på mange måter om å finne et allsidig instrument, men som fortsatt har tilknytning til den klassiske musikken.

Mandolinen du ønsker deg

En mandolin er et utrolig spennende instrument og er kanskje for mange et litt mystisk instrument. Mystisk fordi det hører til den klassiske delen av instrumenter. Den som knyttes helt tilbake til de gamle italienske tradisjonene og musikk spilt for konger og keisere. Men en mandolin kan så innmari mye mer enn bare det og det var da jeg innså det at jeg bestemte meg for å kjøpe en.

Hos Danmusikk fant jeg ut at jeg kunne velge mellom enten en elektrisk mandolin eller en akustisk mandolin og valgte å gå for en akustisk mandolin. Men en elektrisk mandolin kan være et veldig fint valg også, kanskje særlig hvis man bor i leilighet og ikke vil forstyrre naboene alt for mye når man øver for eksempel. Men begge valg er gode valg.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei