Sånn blir klesskapet mer butikkaktig

30 november 2021 Johanne Larsen

editorial

Det er mange som drømmer om det perfekte klesskapet eller rommet til å ha klær i, som i et walk in closet. Det som gjerne er formålet med et flott klesskap, er å få klærne og tingene til å fremstå best mulig – akkurat som i en eksklusiv butikk. Da blir det en god opplevelse å kle på seg hver dag og enkelt å finne akkurat de tingene man skal bruke. Her skal vi se på hvordan du kan bruke butikktriks for å få drømmeklesskapet. 

Skap gode systemer 

Noe av det viktigste du gjør er å skape gode systemer i klesskapet, så det er enkelt å se akkurat hva du har. Du kan med fordel også sortere etter materiale og farger, så du kan gå til bestemte seksjoner alt etter hva slags humør du er i. Det er også lurt å tenke i ‘displays’, altså utstilling, så du enkelt kan finne frem til gode kombinasjoner. 

Et triks som butikkene bruker er jo også at de rydder hver dag ved stengetid – og det kan du med fordel også gjøre i klesskapet. Gjør det til en god vane å henge og legge ting på plass. 

Lyssett som i en eksklusiv butikk

image

Lys er faktisk et av de mest effektive triksene man bruker i eksklusive butikker, for å få produktene til å fremstå best mulig. Det er heldigvis et triks som du enkelt kan benytte deg av hjemme når du skal innrede klesskapet. Med https://ledlyskilder.no/19109-e14-led kan du skape lys akkurat der du vil ha det og få den stemningen du er på jakt etter. Da er det også enklere å få øye på de tingene du vil bruke, og du kan bruke lys til å highlighte ting som du vil sette litt ekstra fokus på. Derfor er det et av de smarteste (og enkleste) grepene når du vil få klesskapet til å se ut som en eksklusiv butikk. 

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei