Start det nye året med nye lamper

26 januar 2021 admin

Det nye året kommer med masse ny energi. Og det å bruke den energien til noe produktivt og fint er noe av det beste man kan gjøre, uansett hvilket domene av livet som virker mest opplagt å gjøre det. For meg handler det absolutt om belysning akkurat nå og jeg vil investere i nye lamper.

Det å finne den typen lamper som passer perfekt for akkurat meg og akkurat mitt smak og akkurat mitt hjem føles litt komplisert. Jeg har spart penger til å kjøpe meg akkurat hva jeg vil ha og har kikket på hjemmesiden til Lampemesteren mange, mange ganger etter å ha fått den anbefalt av noen jeg kjenner fordi utvalget var så bra, og det er så mye fint at det føles helt umulig å velge.

Kombiner stil, personlighet og funksjonalitet

Når det kommer til interiør er det mange ting jeg tenker over før jeg kjøper noe og det er derfor det kanskje tar meg litt ekstra lang tid å finne for eksempel den helt perfekte typen lamper for eksempel. Men når jeg har tatt valget mitt er jeg også helt sikker og sånn har det alltid vært.

Jeg tenker alltid over en rekke forskjellige parametre som gjør at jeg føler meg mer sikker i valget mitt når det faktisk er gjort. I hovedsak er det tre ting, nemlig stilen jeg gjerne vil ha og videreføre i hjemmet mitt, personligheten min som setter preg på stilen og funksjonaliteten. Og særlig når det kommer til lamper er nettopp funksjonaliteten alfa og omega for et bra resultat.

Jeg ønsker meg lamper som ikke bare kan gi lys, men som kan bidra til en stemning, både i form av design og estetikk, men også i selve lyset den gir. Begge de to tingene er like viktige for meg, så det å være helt sikker på valget er viktig.

Flere nyheter

05 desember 2022

Bli en mestervasker

11 september 2020

Fjell blir til grusvei